AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar!

22 Ocak 2021 - 19:33

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten önemli açıklamalar!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen MKYK toplantısının ardından gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten önemli açıklamalar!
Son Güncelleme :

14 Ocak 2021 - 21:43

Aşı konusunda topluma her konuda olduğu gibi önderlik ve teşvik etmek için toplantı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın aşı olmaya gideceğini belirten Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bunun kamuoyu ile paylaşılmasını istediğini, bu konudaki tereddütlerin ortadan kalkması ve bu konuda toplumun sağlığının korunması için bu görüşünü MKYK’da paylaştığını bildirerek, “Kendileri aşı olarak toplumdaki tereddütleri ortadan kaldırmak, her konuda olduğu gibi örneklik teşkil etmek için bu toplantımızdan sonra aşı olmak üzere ilgili yere geçeceklerdir” ifadelerini kullandı.Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu konudaki en büyük hassasiyetinin salgından dolayı olumsuzlukla karşı karşıya kalan vatandaşların bir an önce bu olumsuzluktan kurtulması ve vatandaşlara zarar veren bu sürecin sona erdirilmesi olduğunu aktardı.